Serveis
Serveis


SERVEIS

 

A Ciments Molins Industrial treballem per aconseguir la satisfacció dels nostres clients. Per aquest motiu, posem al vostre abast serveis que faciliten el procés de compra dels nostres productes, i proporcionem flexibilitat i la màxima agilitat en la gestió de les comandes.


La qualitat dels nostres productes i l'efectivitat dels nostres serveis us ofereixen les màximes garanties en la vostra compra.

 

 


ASSESSORIA TÈCNICA

 

Ciments Molins Industrial posa a la vostra disposició un equip de tècnics que us assessoraran sobre tots els nostres productes i sobre com treure'n el màxim profit en cada aplicació.

No dubteu en contactar amb els nostres assessors per resoldre qualsevol mena de dubtes o en ca que vulgueu rebre informació sobre algun aspecte concret. Us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon +93 680 60 30, o bé omplir el formulari següent per especificar la vostra consulta. Ens posarem en contacte molt aviat.

*Els camps amb asterisc són obligatoris.
El seu editor de correu electrònic enviar un missatge amb la informació recollida en el formulari.

HORARI DE CÀRREGA

 

A les instal·lacions de Ciments Molins Industrial s'han establert els horaris en funció de les necessitats dels clients. La nostra activitat ofereix cada dia la màxima flexibilitat possible en benefici de la comoditat de les persones que confien en nosaltres.


Els nostres horaris es detallen a continuació:

 

Pórtland
A granel
De dilluns a divendres
De 06:00 a 22:00h.
Autoservei 24 hores.
En sacs
De dilluns a divendres
De 06:00 a 17:00h.
Ciment Aluminat de Calci
A granel i en sacs
De dilluns a divendres
De 08:00 a 15:30h.

SERVEI D'ENTREGA

 

Dia a dia oferim més serveis d'entrega a destinació.

El servei d'entrega s'acorda amb el client mitjançant una comanda, amb una previsió d'1 dia.

Treballem amb sistemes de logística nacionals i internacionals que ens permeten gestionar, controlar i informar el client sobre l'estat d'enviament de la seva comanda.