és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

26/10/2021

Ciments Molins dona tres vehicles a l’escola dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts per al Cicle Formatiu de Carrosseria

Ciments Molins dona tres vehicles a l’escola dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts per al Cicle Formatiu de Carrosseria

En una nova mostra del compromís amb la comunitat veïnal de l’entorn, però també com un exemple pràctic d’Economia Circular, Ciments Molins Industrial ha fet donació de tres vehicles fora d’ús a l’Escola dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts. Els automòbils seran utilitzats pels alumnes a les sessions pràctiques del Grau Mitjà del Cicle Formatiu de Carrosseria que imparteix aquest centre educatiu. La donació, feta el 22 d’octubre, dona continuïtat a una relació de col·laboració entre l’empresa i el centre escolar des de fa anys, i que té com a fites més significatives la signatura de convenis per a la FP Dual i per al Projecte Aprenents.

Carla Fos, responsable corporativa de Sostenibilitat, Esperanza Molins, responsable de la Comissió d’Acció Social, i Manel Guillem, director de la fàbrica, van representar l’empresa en el moment de l’entrega. Tots tres van poder visitar els tallers on l’alumnat de carrosseria treballarà amb aquests vehicles. Durant el recorregut, van ser acompanyats per David Borruel, cap del Departament de Metall de l’escola; Xavier Somoza, director titular Salesians SVH; Marina Coll, directora pedagògica, i Feli Alcario i Jordi Piró, responsables del Departament Escola-Empresa de Salesians SVH.

Els vehicles donats per CMI serviran com material de pràctica i experimentació dels estudiants en àmbits com els tallers de pintura, planxisteria i soldadura.