és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

03/06/2021

CMI aporta 3.700 tones de ciment per a la construcció de la connexió entre l’AP-7 i l’A2

CMI aporta 3.700 tones de ciment per a la construcció de la connexió entre l’AP-7 i l’A2

L’aportació de més de 3.700 tones de ciment fabricat a les instal·lacions de Ciments Molins Industrial a Sant Vicenç dels Horts, ajudarà a posar fi, el proper mes de setembre, a un dels problemes endèmics de mobilitat a la comarca del Baix Llobregat: la manca de connexió entre l’autopista AP-7 i l’autovia A2 en la part central d’aquest territori. Tot i que ja al 2007 es van fer els primers subministraments de formigó per tal d’instal·lar les casetes d’aquesta obra que ha executat Ferrovial Construcción S.A., la infraestructura continua pendent de finalització.

Tretze anys després, la construcció d’un nou i espectacular viaducte que travessarà el riu Llobregat i que ha d’enllaçar les dues vies d’alta capacitat, quedarà finalitzada. Està previst que el proper mes de setembre es faci la corresponent inauguració. Les més de 3.700 tones de ciment fabricat tot just a uns pocs quilòmetres d’aquestes vies ràpides han servit per a l’estabilització i el sòl-ciment dels carrils de circulació.

Amb la contribució del ciment produït per CMI es podrà, finalment, millorar l’intens volum de trànsit en la connexió de l’AP-7 i la B-23, facilitant un nou enllaç entre aquestes i l’A-2.