és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

06/08/2021

CMI s’adhereix a la nova Associació d’Empreses del polígon de Pallejà com a mostra del seu suport al territori

CMI s’adhereix a la nova Associació d’Empreses del polígon de Pallejà com a mostra del seu suport al territori

Per tal d’afavorir l’activitat econòmica en el territori on està radicada l’empresa, Ciments Molins Industrial s’ha adherit a l’Associació d’empreses del Polígon de Pallejà (AEP), una entitat creada a finals de 2019, nascuda amb la voluntat de potenciar i dinamitzar la zona industrial d’aquesta població. La participació de CMI a l’esmentada associació empresarial pretén donar suport al teixit industrial de la zona en les seves actuacions relacionades amb l’adequació del polígon a les noves exigències en àmbits com l’eficiència energètica, la mobilitat, l’economia circular o la transformació digital.

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Pallejà i la recent constituïda AEP van signar un conveni per a desenvolupar accions de millora del teixit empresarial industrial i logístic del municipi. Aquest acord ha de servir per a garantir el manteniment, els serveis i les infraestructures dels polígons, afavorint la competitivitat de les empreses i impulsant l’atracció de nou talent i noves activitats per generar ocupació de qualitat. L’Ajuntament de Pallejà veu necessari fomentar l’associacionisme empresarial i, conseqüentment, promoure polítiques de dinamització del teixit productiu local i de l’ocupació.

El consistori considera que cal afavorir un sòl industrial de qualitat i una adequada dotació de serveis per tal de millorar la competitivitat de les empreses ubicades als polígons, i, al mateix temps, poder atraure nova inversió al territori i potenciar la creació de llocs de treball, unes polítiques a les que CMI se sent vinculat, i que han motivat aquesta implicació, juntament amb 8 altres empreses de la localitat.