és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

26/04/2022

Donació d’equipament tècnic a la televisió local de Sant Vicenç dels Horts

Donació d’equipament tècnic a la televisió local de Sant Vicenç dels Horts

Ciments Molins Industrial, en la línia d’accions de suport a la comunitat, ha adquirit i fet donació de material tècnic a l’Associació Cultural d’Audiovisuals (A.C.A.) Sant Vicenç TV, televisió local de Sant Vicenç dels Horts des de l'any 1983. Mitjançant la signatura d’un contracte que regula la col·laboració el passat 28 de març, l’empresa ha lliurat a ACA Sant Vicenç un modulador DVB-T HD acompanyat d’una etapa amplificadora autoconstruïda de 5w, i 2 antenes d’enllaç configurades amb les corresponents tirades de cable de xarxa.

Per la seva banda, ACA Sant Vicenç ha cedit a CMI els drets de reproducció i comunicació pública del reportatge audiovisual editat i publicat sobre la fabricació sostenible de ciment, gravat el passat estiu. El reportatge explica les actuacions incorporades per minimitzar els impactes de l’activitat industrial en cadascuna de les 8 etapes en què es divideix el procés de producció, des de l’extracció de matèries primeres a la pedrera fins al moment de l’expedició del producte, ja sigui a dojo o en sacs.

La qualitat de l’audiovisual, el seu nivell de detall en les explicacions i, sobretot, la capacitat pedagògica intrínseca que té permetrà utilitzar-lo en les activitats de la companyia de relació amb l’entorn, com ara poden ser presentacions a les visites a fàbrica o reunions amb administracions públiques. L’acord exclou explícitament l’ús comercial de l’obra, ja que CMI només té interès a fer-lo servir com una eina divulgativa.

L’audiovisual, publicat a Youtube, ha rebut ja prop de 700 visualitzacions.