és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

26/10/2021

El compromís dels seus professionals permet a CMI ajudar a la campanya #SumaKMporelAlzheimer

El compromís dels seus professionals permet a CMI ajudar a la campanya #SumaKMporelAlzheimer

La implicació i participació d’una vintena llarga de professionals de Ciments Molins Industrial ha contribuït a l’èxit aconseguit per la campanya #SumaKMporelAlzheimer organitzada per la Fundació Ana Ribot. L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons que es puguin destinar a la investigació i tractament de la malaltia, que ajudaran a millorar la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer i els seus cuidadors. L’aportació dels professionals de CMI s’ha traduït en el recorregut d’un total 2.054,16 km, ja sigui caminant, corrent o en bicicleta. D’acord amb els termes de l’acció ideada per la Fundació Ana Ribot, l’empresa es farà càrrec de les despeses d’inscripció dels seus participants.

Aquest Repte Solidari, que va tenir lloc entre el 21 de setembre i el 10 d’octubre, ha estat condicionat per les restriccions a causa de la pandèmia, que ha impedit de realitzar actes multitudinaris. Per a participar-hi, les persones inscrites ho han fet en mode virtual, mitjançant una app.

El compromís de treballadors i empresa ajudarà la Fundació Ana Ribot a recaptar fons en les activitats d’investigació per avançar en el diagnòstic precoç de l’Alzheimer, així com per la promoció d’estils de vida saludables que dificultin l’aparició i desenvolupament d’aquesta malaltia. Més de 80 famílies del Baixa Llobregat han rebut ajut i assistència de l’entitat durant 2021.