és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

24/01/2022

Signat amb Pallejà un Conveni per a l’aplicació de polítiques de RSE

Signat amb Pallejà un Conveni per a l’aplicació de polítiques de RSE

El passat 1 de desembre, Ciments Molins va signar un Conveni de Col·laboració amb l’Ajuntament de Pallejà que té com a finalitat estudiar, promoure i implementar polítiques i accions de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en el municipi. Entre d’altres, s’executaran activitats en matèria de formació i ocupació de les persones, suport a la projecció del municipi o promoció de bones pràctiques mediambientals. El Conveni posa especialment l’èmfasi en el recolzament a col·lectius amb riscos d’exclusió laboral, social o habitacional, i es desenvoluparà a través d’un seguit d’actuacions en les que Ciments Molins s’implicarà en termes funcionals i també financers.

Seguint l’exemple iniciat a finals de 2018 amb l’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, el Conveni amb Pallejà té una durada de 2 anys prorrogable, i un mecanisme de gestió que comporta la celebració de sessions de treball conjuntes i periòdiques per a fer el seguiment dels projectes en curs o el disseny i la implementació de noves iniciatives. Es preveu que el Conveni beneficiï, de manera directa, a més d’un centenar de ciutadans.

L’empresa té previst estendre aquest model d’interacció amb la comunitat amb els altres ajuntaments on està radicada la seva activitat industrial.