és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

A Ciments Molins Industrial treballem per aconseguir la satisfacció dels nostres clients. Per aquesta raó, posem al vostre abast serveis que facilitin el procés de compra dels nostres productes, i proporcionen flexibilitat i la major agilitat en la gestió de les comandes.

La qualitat dels nostres productes i l'efectivitat dels nostres serveis us ofereixen les màximes garanties en la compra.

Assessoria tècnica

Ciments Molins Industrial posa a la vostra disposició un equip de tècnics que us assessorarà sobre tots els nostres productes i sobre com treure'ls el màxim rendiment en cada aplicació.

No dubteu a contactar amb els nostres assessors per resoldre tot tipus de dubtes, o si voleu obtenir informació sobre alguna qüestió en concreto. Us podeu posar en contacte amb nosaltres telefònicament al + 936 806 030, o emplenar el formulari següent per especificar la consulta. Aviat ens posarem en contacte amb vosaltres.

Horari de càrrega

A les instal·lacions de Ciments Molins Industrial s'han establert els horaris en funció de les necessitats dels clients. La nostra activitat ofereix cada dia la major flexibilitat possible en benefici de la comoditat de les persones que confien en nosaltres.

Els nostres horaris es detallen a continuació:

 

Ciment Pòrtland 
A granel

De dilluns a divendres, de 6.00 h a 20.00 h

Autoservei 24 h

En sacs De dilluns a divendres, de 6.00 h a 20.00 h

 

Ciment Pòrtland Blanc
A granel i en sacs

De dilluns a divendres 8h30 a 13h30 i de 14h30 a 17h30

 

Ciment Aluminat de Calci 
A granel i en sacs

De dilluns a divendres, de 6.00 h a 20.00 h

 

Servei de lliurament:

Dia a dia oferim més serveis de lliurament a destinació. El servei de lliurament s'acorda amb el client mitjançant una comanda, amb una previsió d'un dia.

Treballem amb sistemes de logística nacionals i internacionals que ens permeten gestionar, controlar i informar els clients de l'estat de l'enviament de la comanda.

Formulari de contacte